Goedkope Fotograaf Marktplaats

Goedkope Fotograaf Marktplaats

Wanneer je in Google zoekt op ‘Goedkope Fotograaf Marktplaats’ verwacht je uit te komen op een pagina van Google met zoekresultaten van een goedkope fotograaf op Marktplaats. Maar is dat wel zo?
Waarschijnlijk niet. Waarschijnlijk kom je uit op een aantal zoekresultaten van Marktplaats met fotografen die niet echt een goedkope fotograaf zijn.

Geen goedkope fotograaf op Marktplaats gevonden?

Op Marktplaats kan je als fotograaf alleen maar een gratis advertentie plaatsen zonder een directe link naar jouw website of met slechts 1 foto. Wil je wel meer foto’s plaatsen op marktplaats? Of een link naar jouw website? Dan wordt het betalen! En wanneer je moet betalen voor een advertentie op Marktplaats wil je natuurlijk dat bedrag terugverdienen. Best logisch. Dus wat doet iemand die adverteert tegen betaling? Exact! Die rekent de advertentie kosten door in zijn prijzen. Het gevolg is dat een Goedkope Fotograaf op Marktplaats al snel iets minder goedkoop zal worden.

Wel een goedkope Fotograaf

Zelf geef ik geen cent uit aan betaalde reclame. Ik geloof er in dat mensen met wie ik werk en tevreden zijn dit verder vertellen aan hun vrienden, kennissen en familie. Ook geloof ik er in dat mensen die mijn website bekijken hun mening over mij en over mijn werk kunnen vinden en een goede keuze kunnen maken of ik voor hun de goedkope fotograaf ben die ze zoeken.

Kijk gerust eens rond op mijn website. Natuurlijk sta ik ook wel op Marktplaats. Dus zoek rustig in Google, Bing of Yahoo naar ‘Goedkope Fotograaf Marktplaats’ en misschien kom je me tegen. Of kijk gewoon meteen rond op deze website. Dan hoef je niet rond te zoeken op Marktplaats maar kan je meteen bekijken met wie je te maken hebt. Wel zo handig!

Zoek je ‘Goedekope Fotograaf Marktplaats’? Dan zoek je misschien wel mij!